За нов вид измама съобщи изпълнителният директор  на Държавния фонд

...
За нов вид измама съобщи изпълнителният директор  на Държавния фонд
Коментари Харесай

Телефонни измами и злоупотреба с името на фонд „Земеделие“

За нов тип машинация заяви изпълнителният директор  на Държавния фонд „ Земеделие “ Борис Михайлов. По думите му това е във връзка със устрема на фонда да форсира завършването на близо 2000 планове за 500 млн. лв., които са били забавени, някои от тях с 20-30 месеца:

" Чувам обаче - до нас доближава от достоверни източници, че хора с румънски номера на телефоните - т.е. българи, които играят ролята на, аз ги назовавам " телефонни измамници ", звънят и желаят пари, да получат някакъв % върху това нещо. Това ви апелирам да го предадете на хората. Всички хора, които са с изрядни документи, ще си получат парите от нас! Ако някой им се обажда с такива искания, наложително да се свържат с локалното РПУ, с локалната прокуратура, естествено и с нас, може и персонално с мен. Във всички положения става въпрос за машинация. В момента тиези корупционни практики ще ги спрем по всевъзможен метод ".

Изплащането по някои от плановете е почнало, упоритостта на фонда е да преодолее забавянето до края на годината, посочи Борис Михайлов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР